Cape Pioneer Trek
2017

 In Marathon

Na 2 maal deelgenomen te hebben aan de Crocodile Trophy in Austratië (2015 en 2016) was het in 2017 tijd voor een nieuw avontuur. De keuze is dit jaar gevallen op een mountainbike meerdaagse in Zuid-Afrika en wel de Cape Pioneer Trek. Deze wedstrijd wordt gehouden in oktober, dit zorgt ervoor dat je heel de zomer lekker kunt trainen om dat het marathon seizoen af te sluiten met dit evenement. De wedstrijd start in Mosselbay en gaat via George naar Oudtshoorn.

Dit is een wedstrijd die je zowel in duo als solo kunt rijden. Voor mij was de keuze snel gemaakt en ik heb deelgenomen in de solo categorie. Het is prachtig fietsen in Zuid-Afrika en omdat ik een goede vriend had meegenomen is er van iedere dag ook een mooi video verslag gemaakt. Deze videoverslagen zijn hieronder te zien.

Geniet ervan en ga zeker een keer fietsen in Zuid-Afrika.

Dag 0: Inschrijving

Dag 1: Mosselbay – Mosselbay

Dag 2: Mosselbay – Mosselbay

Dag 3: Mosselbay – George

Dag 4: George – George

Dag 5: George – Oudtshoorn

Dag 6: Oudtshoorn – Oudtshoorn

Dag 7: Oudtshoorn – Oudtshoorn

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

merida-dutch-cross-country-2017costa-blanca-bike-race