Goede Doel: Vrijthof – Vrijthof Bike Challenge 2019

 In Marathon

Op zaterdag 20 april 2019 vertrek ik met 499 andere enthousiaste MTB’ers vanaf het Vrijthof in Maastricht richting het Vrijthof in Hilvarenbeek om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Kanker Bestrijding.

De 150 km lange mountainbiketocht die dag is 85% onverhard en loopt over de mooiste paden die België en Nederland te bieden hebben. De organisatie hoopt op een onvergetelijke dag voor alle deelnemers en een indrukwekkende opbrengst voor het KWF.

Doel van de tocht
De tocht ontstond vanuit de gedachte om iets voor het KWF te combineren met een ultieme sportuitdaging. Deze monstertocht is het doel geworden! Hiermee kan dan ook iedere deelnemer nadrukkelijk anderen uitdagen om hun grenzen te verleggen.
Wie ook hun grenzen moeten verleggen zijn de mensen, altijd dierbaren van anderen, die knokken tegen de ziekte kanker. Door onderzoek, gecoördineerd door het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) is er al een veel groter percentage van de mensen waar kanker geconstateerd werd, te genezen. De levensverwachting is hierdoor al aanzienlijk toegenomen. Maar helaas verliezen we ook nog steeds veel te veel mensen aan deze slopende ziekte. Vrijwel iedereen kent wel mensen in zijn of haar omgeving die door deze ziekte getroffen zijn. Dat was ook het geval bij de organisatie van deze Challenge.

Ik hoop dan ook dat jij / jullie een steentje willen bijdragen door mij te sponseren deze dag. Het maakt niet uit hoeveel of hoe, alles is welkom!

Als je me wilt helpen / sponsoren kan dat via deze link;
https://www.vrijthofvrijthof.nl/deelnemer/355

Recent Posts

Start typing and press Enter to search